Møre og Romsdal Kunstsenter. Lørdag 8. mars, Artist talk med Vania Cunha og barneverksted: Fantastiske skapninger

Invitasjon til barneverksted og Artist talk

Lørdag 8. mars

 

 

Klokka 11.00

Barneverksted: Fantastiske skapninger

 

Keramikerne Kjersti Teigen og Lene Tori Obel Bugge

Keramikerne Kjersti Teigen og Lene Tori Obel Bugge

 

 

Under vår nåværende utstilling presenterer keramikerne Kjersti Teigen og Lene Tori Obel Bugge en original og forbausende tolkning av porselen, et skulpturelt materiale med en over et tusen år gamle tradisjon. Vi inviterer barn til å jobbe både med det funksjonelle og estetiske, samt utvide kreativitetens grenser og lage kopper, vaser, og flasker man siden kan ta med seg hjem.

 

 

Klokka 13.00

Artist talk med Vania Cunha

Vania Cunha

 

 

Vi har invitert kunstneren Vania Cunha til å presentere sin kunstneriske virksomhet. Vania har sin utdannelse fra kunstakademiet i Porto, og bor og arbeider i Molde.

 

Hun sier selv om sitt arbeid: ”Vi er en del av et samfunn hvor teknologi er en av de dominerende aspekter, hvor dens utvikling og konsum eventuelt “forurenser” oss: måten vi oppfører oss og våre handlinger. Som konsekvens av denne teknologiske spredning, faller andre objekter inn i foreldelse, de korresponderer ikke lenger til behovene til enkeltpersoner og derfor blir glemt. Det er med disse tankene jeg har fokusert og utviklet min kunstneriske virksomhet de siste årene. Jeg presenterer foreldede objekter til en samtids kunstnerisk tilnærming, hovedsakelig i medium som tegning, mixed media og installasjon.”

Hopp til verktøylinje